Skip to main content

This is about my test today

Ga PUAS ga PUAS ga PUASSSS!!!
Ujian aku hari ini sangat TIDAK memuaskan T_T...kimoi!
Soal 5 biji cuma 2 yg ke jawab full 3 nya lagi setengah2, jadi iri lihat temen punya BB belajar ga belajar ujian tetep lancar asal BBM-an nya lancar...huh
(ga bole envy dunk rin, masa sama yg gituan aja envy mending usaha sendiri walaupun ga sebagus hasil mereka..yg penting usahanya dan ilmunya sedikit banyaknya tersimpan di memory otak, bukan di memory BB >,< kalo hari ini belum sesuai dg harapan berarti usahanya mesti lebih keras lagi dunk).
Hah usaha?
Yap sapa suruh lebih lama OL dan nge-Blog daripada belajar! harusnya kalo OL bisa tahan 4 jam, belajar mesti bisa 5 jam.
HAAA 5 jam?? yg bener aja!!
Ga gitu juga seh yang penting sering ngulang2 pelajarannya dan itu rutin dilakukan, jgn  besok mau ujian hari ini baru sibuk belajar...
Yayaya I Know this is my fault.

Tapi memang seh jadi masalah besar hari ini bukan gara2 kurang belajar, tapi memang soalnya yg tadi keluar diluar prediksi (ga semua nya juga seh cuma beberapa), aku udah prediksiin ujian hari ini bakal hitung2an semua, eh tau2 ada soal teori 2 biji..asli deh nge-blank. Trus ada pula soal yg ambigu...huh bikin pusing, intinya ne soal beda banget sama contoh2 soal yg aku pelajari semalam.
Ya sudah ambil hikmahnya aja..minggu depan masih ada 2 ujian lagi,yang pasti harus lebih baik dari ini.
Ganbatte Rin ^o^       

Comments

Popular posts from this blog

THE HYDE book Translation

English Translation for HYDE's book "THE HYDE", see index below for the link!!!

Chapter ABILITY : here
Chapter BIRTH : here
Chapter CHILDHOOD : here
Chapter DEATH : here
Chapter ENTERTAIMENT : not yet
Chapter FAMILY : here
Chapter GOSSIP : here
Chapter HYDE : here
Chapter IDEA : here
Chapter JUSTICE : here
Chapter KITTY : here
Chapter L'Arc~ en~Ciel : here (part1); here (part2)
Chapter MEDIA : not yet
Chapter NECESSITY : here
Chapter OBJECT : here
Chapter PAL : here
Chapter QUALITY : here
Chapter RECORDING : here
Chapter SELF PORTRAIT : not yet
Chapter TATTOO : here
Chapter UNIDENTIFIED : here
Chapter VAMPS : here
Chapter WEALTH : here
Chapter XXX : here
Chapter YOU : here
Chapter Z : here
Bonus poems by hyde: ひとりごと(take to my self)and 扉 (door)


Full Credit: 

L'Arc~en~Ciel UK Fans Unite@FB
L'Arc~en~Ciel Canada@FB
thehydeist@tumblr
thehyde-translations@blogspot

[Translation] Hey Say Jump's 10,000 Character Long Interview

1. Arioka Daiki[Myojo - 2013.12] [Translation here by inluvwithhsj]
2. Yabu Kota [Myojo - 2014.01] [Translation here by inluvwithhsj]
3. Chinen Yuri[Myojo - 2014.02] [Translation here by inluvwithhsj]
4. Inoo Kei[Myojo - 2014.03] [Translation part 1; part 2 by hahaho7]
5. Nakajima Yuto[Myojo - 2014.04] [Translation part 1; part 2 by hahaho7]
6. Takaki Yuya [Myojo - 2014.05] [Translation here by snow-xpress]
7. Okamoto Keito[Myojo - 2014.06] [Translation part 1; part 2; part 3; part 4 by jluomvpe]
8. Yaotome Hikaru [Myojo - 2014.07] [Translation here by skysj4]
9. Yamada Ryosuke [Myojo - 2014.08]
[Translation here by kodochalover]

*A/N: Just click the pictures or links below the pictures and SKIP the ADS*

[J-Drama] Kinkyori Renai - season zero (update apr-2017)

Title (romaji): 近キョリ恋愛 (kinkyori renai) English title: Close Range Love, Short Distance Love

Genre: Romance
Broadcast Network: NTV
Airing date: 2014-Jul-19
Airtime: Saturday 24:50

Casts: Abe Aranas Sakurai HarukaIshibashi Anna as Takizawa MireiAdachi Rika as RirikoKishi Yuta as Kanata"Drama version of the live action movie Kinkyori Renai based off the manga Kinkyori Renai by Mikimoto Lin."
Synopsis: In high school, Sakurai Haruka (Abe Aran), Mirei (Ishibashi Anna) and Kanata (Kishi Yuta) are good friends whom everyone envies. The three of them believed their relationship would remain like this forever. Then Haruka’s stepsister Ririko suddenly returns from overseas. After several years away, she has become beautiful to the extent that classmates call her “goddess”. Although Haruka has often built walls around other people, Ririko deliberately gets close to him. One night, she barges in all of a sudden and starts to cry against his chest. “I have no where to go. You’ll let me stay her…