Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2013

Johnny's Jr Faces

Sepertinya ga ada yang pernah tau berapa jumlah total seluruh Johnny's Jr, kecuali Johnny-san dan orang2 Jimusho sendiri.^o^
Gue juga ga tau ada berapa banyak grup Jr dan siapa2 aja member tiap grupnya. Dan wajah2 dibawah ini hanya sebagian kecil dari total Jr, dan pastinya mereka-mereka ini adalah Jr yang masih aktif.


Jesse, Matsumura Hokuto Iwashahi Genki, Jinguji Yuta, Hirano Sho Morimoto Shintaro, Tanaka Juri, Kyomoto Taiga, Kouchi Yugo Nakamura Reia, Kishi Yuta, Nagase Ren, Kaneuchi Toma

Nozomu Kotaki, Fujii Ryusei, Kamiyama Tomohiro, Shigeoka Daiki Matsukura Kaito, Matsuda Genta, Iwamoto Hikaru, Morita Myuto Onishi Ryusei, Nishihata Daigo, Hagiya Keigo, Yasui Kentaro Mukai Koji, Miyachika Kaito, Kajiyama Asahi, Abe Aran 

Inou Mizuki, Hasimoto Ryo, Tamamoto Fumito, Okamoto Kauan Ishida Naoya, kaneda Yosei, Hayashi Ippei, - Nakada Hiroki, Kawashima Noel, Shimekeka Ryuta, - Hamada Takahiro, Tajima Shogo, Inaba Manaya, -

Muraki Ryota, kakuta Yusei, Motodaka Katsuki, Sugeta Rin…

Movie: Enoshima Prism / 江ノ島プリズム [download links]

High school students Shuta (fukushi shota), Saku (nomura shuhei), and Michiru (honda tsubasa) had been best friends since childhood, but things changed drastically after Michiru decided to move overseas and Saku died suddenly.

Two years later, a train ride causes Shuta to be sent back in time to before Saku’s death and the three friends are back together in high school. Unfortunately, the time slip doesn’t last and Shuta finds himself back in the present. He becomes determined to return to save Saku’s life, but a mysterious girl named Kyoko (Honoka Miki) warns him that his actions could have additional consequences.

TRAILER




Download links:
 raw MQ and HQ: indowebster
indonesia softsub: deslycious@lj But you should join that forum first ^___^

One Ok Rock going to Live in LA and NY in Feb 2014

One OK Rock was just made an announcement through their official account youtube that they're will be coming to USA for the first time in february 2014. They're will be perform in 2 places, first at Club Nokia Los Angeles on February 7th and second at Best Buy Theather New York on February 9th. So if you're one of OOR fan, don't miss it this chance^-^



HeySayJUMP: Happy 6th Anniversary

Dear kou-chan, kei-chan, yuyan, hikaru-kun, dai-chan, keito, yama-chan, yuto, and my lil ototou yuri...HAPPY 6th ANNIVERSARY in JUMP. Thank you for bring happiness and motivation for me, i wish i would come to see your concert someday, seeing all of you singing and dancing on the big stage happily. ☆ミ☆ All tobikko really love you guys.♥♥ So please keep doing your best, keep improving yourself, and  keep together fovever


and also Happy 12th anniversary in JE for Inoobu and the last for Hamtaro, please come back soon *hayaku ryuu-chan*


Come on a My Tumblr

Minna..i made an account tumblr a few days ago. *yatta*  Feel free to follow my account especially if you a JE fan ^-^ (gloomyismine) or just click the picture below for direct link

 ~yoroshiku~

KaoMoji

KaoMoji adalah emoticon yang sering digunakan dalam menulis pesan singkat, email dsb.
Berikut ini adalah beberapa KaoMoji yang sering digunakan. 

Senyum (^_^) (^0^)
Nangis (;_;) (T0T)
Marah (-“-,)
Kaget (*0*) w( o )w
Ngantuk/tidur (=_=)zzz (-_-)zzz
Mengedipkan mata (^_-~*)
OK (^_^)b
Menanti dengan senang “o(^_^)o”
Peace/victory v(^_^) v
Bersorak ¥(^o^)/
mengangkat tangan horee i(^_^)i
Cium (^3^)
Malu (*^_^*) (#^_^#)
Bingung-keringatan (;>_<)(>_<;) (-_-;)
Gagal-keringatan f^_^;
Mohon maaf (>_<)
Membungkuk m(_ _)m
Sibuk sekali sampai mata berputar @.@
Anak perempuan $^0^$ ($=rambut)
Kucing (=^.^=)

Baby girl names

Setelah kemaren gue sempat posting baby boy names, kali ini gue bakal posting baby girl names. Ini sebenarnya request dari kakak gue yang minta dibikinin nama buat babynya yang insyaallah akan segera lahir (^o^). Walopun hasil USG bilang baby cowok, tapi tetap aja kakak gue ngotot disiapin nama cewek juga.
1. Kanaya Audrein  Panggilannya bisa Naya atau Audrey
2. Axelia Rumi Panggilannya bisa Axel atau Rumi
3. Ariana Florinzi Panggilannya Florin
4. Kiandra Glowie Panggilannya bisa Kian atau Glowie Tapi seh sejujurnya untuk nama yang terakhir ini menurut gue agak kurang cocok disatuin *grin*
So kalo lu punya ide lain yang kira2 lebih bagus, bisa share disini^^.

A Song A week #3

Gomen...minggu lalu gue ga sempet posting A Song A week (-_-;) But today A song A week is back^__^
Recomended song buat minggu ini adalah "PLAIN WHITE T's - 1,2,3,4". Ini sebenarnya udah lagu beberapa tahun yang lalu, but lagunya yang easy listening cocok banget didengerin buat lu yang lagi pengen dapat perhatian lebih dari sang pacar^-^, atau buat lu yang punya pacar cuek yang jarang bilang "i love you", ajarin dia bilang "i love you" pake lagu ini!!!
"PLAIN WHITE T's - 1,2,3,4"
1-2-1-2-3-4
Give me more loving than I've ever had
Make it all better when I'm feeling sad
Tell me I'm special even when I know I'm not
Make it feel good when it hurts so bad
Barely get mad
I'm so glad I found you
I love being around you
You make it easy
It's as easy as 1-2-1-2-3-4
There's only
ONE thing (one)
TWO do (two)
THREE words (three)
FOUR you... (four)
(I love you) I love you
There's only
ONE way (one)
TWO say (two)
Those…

YutoYama love is real (?)

Hello minna, genki ka? Minna...who's your OTP in JUMP? if any of you are YutoYama biased? Actually im not so in to YutoYama (i'm yamachii biased) but it seems lately YutoYama-ai is overwhelming *you know what i mean, right?*,  and unfortunately i can't resist them. They are too cute!!! JUMP National Tour: Miyagi 2013.08.23 [Fanreport] - During Super Delicate, yutoyama did indirect kiss. Yuto put his fingers on his own lips, then he put his fingers on Yamada’s lips.

JUMP Curry Party: Osaka 2013.08.28 [Fanreport] - During Super Delicate, Yuto did kabe don to Yamada (cornering Yamada against the wall) and the venue went uproar. Yamada: “My heart skipped a beat.”

JUMP Curry Party: Nagoya 2013.09.01 [Fanreport] - Super Delicate, Yuto took a look at Yamada’s lips from below and pointed his finger as if there was some curry stuck in there. Yamada was like “Eh?” then Yuto wiped Yamada’s lips with his thumb.

Hey!Say!7 Ultra Power…

Pendidikan di Jepang dan Meiji University

Para orangtua di Jepang biasanya sudah menetapkan masa depan anaknya sejak kecil bahkan sebelum anak tsb mulai sekolah. Karena mereka percaya pilihan sekolah yang elit akan mendatangkan masa depan yg cerah, karena umumnya perusahaan Jepang lebih memilih untuk memperkerjakan orang-orang dari universitas-universitas ternama saja.  Pendidikan di Jepang jauh lebih longgar dari pada di negara kita, misalnya hari Sabtu diliburkan dan liburan semesternya juga sangat panjang. Selain itu mata pelajarannya mungkin lebih sedikit dibandingkan kita, karena di Jepang pelajaran tentang dunia internasional sangat minim diberikan. Mereka tidak diajarkan bahasa asing yang benar sesuai standar, peta dunia, sejarah dunia, politik, ekonomi, dsb. Pendidikan mereka hanya berpusat di Jepang saja. Kalau pun ada orang Jepang tau tentang dunia luar, itu karena orang tsb pernah keluar negri atau pernah kuliah/les bahasa asing, yang jumlahnya sedikit. Meiji University adalah salah satu univ populer…

Fanart: Yorozu Uranaidokoro Onmyoya e Yokoso

Yuri and Ryo's costumes for their upcoming drama "Yorozu Uranaidokoro Onmyoya e Yokoso". Sugoku kawaii desu yo, an owner of Fortune-Telling (Onmyo) Shop and his shikigami (spirit/divination). (^o^). I think Yuri will be the cutest shikigami ever *lol*

Fanart: Hikachii lovey dovey time in JUMPARTY 3

I just finished watching JUMPARTY 3, it's so much fun to watch i couldn't stop grinning for their sillyness^o^

This time Jumparty's theme is Bowling Battle!
The members are split into 3 teams:
Hey!: Ryosuke, Yuyan, Kei
Say!: Yuri, Hika, KeitoJUMP: Dai-chan, Yuto, Kou-chan 

Kou-chan and Yuyan was so hilarious, they're both  really bad at bowling (o.O)
meanwhile Yama-chan, Keito and Dai-chan are as good as i expected (^-^)
and hikachii nonstop doing lovey dovey throughout the game XD




Hyde was mentioned Tegoshi's name in his book

Now, I have other friends. Even though they are different from childhood friends, I think our lifestyles have a lot more in common. I see yasu (Acid Black Cherry), DAIGO (BREAKERZ), and also Yuya Tegoshi (NEWS). If I want to go out for a drink, I contact them first. Now that everyone is famous, their schedules are often full, but still come (laughs) if they are in the same area as me. They always spend time with me, without a second thought. I can relax when I am with them. If I were to call out someone who didn't like me, going to a foreign place, they would be hesitant. Perhaps it's me they are hesitant about (laughs).
 (credit: L'arc_en_Ciel Canada @ FB)
see more "The Hyde" translation here!!!

If JUMP was My Family or Buddy

Kou-chan is my older brother, since he’s a year older than me.<3
Yuri is my younger brother, and I hope it real!! ^o^
Inoo-chan is my sister brother in law aka kou-chan's spouse ^__^

 Yama-chan is Yuri’s boyfriend <3

Dai-chan is my bestfriend, since Dai-chan same age with me ^__^

it would be love to be his bestie since he is really a kind person, friendly and not easy to get mad. XD

Yuyan is my cousin and also Dai-chan’s crush.

Hikaru-kun is Kou-chan and Inoo-chan’s bestfriend.

Yuto is Yuri and Yama-chan’s bestfriend.
Ryuu-chan is Yuri’s childhood friend yet Yama-chan’s rival since he has crush on Yuri too. XDD

And last, Keito is my neighbor. He's Kou-chan's bandmate yet same age as Yuri ^o^

Yuri wear Gakuran for his new drama

Yuri's new drama poster “Yorozu Uranaidokoro Onmyoya e Yokoso“.
Gokuran still looks suit him, ne! (^_-)

Ryosuke: I hate unmanly looking men!

This skin of mine that knows nothing about skin problems is probably hereditary.  What’s the proof for that? It’s because everyone in my family is smooth and fair skinned (laughs) When I have to do something with it I usually do muscle training but when I don’t have to then I don’t do anything. Since I have an androgynous (T/N: Feminine qualities) appearance on the outside, there’s that impression of a man with girl qualities: “Shouldn’t you care about something like beauty? (since you look like that)”
But… I hate unmanly looking men. Naturally, it’s something men have to compete against, after all.
( credit: comeonamyjump@lj)
Whether it's a proof that Ryosuke not yuto's uke but yuri's seme?!!  (lol)

Fu** I can't watch OOR concert in Jakarta

mood: frustation
location: at the corner of my bedroom

Fu** I can't  watch TAKA and the gank's gig in JAKARTA *crying so hard*

Yuri and Ryo's new drama *A*

Minna...Konichiwa...
Ototou gue bakal main drama lagi *dance dance dance* dan kali ini dia akan mejadi patner-nya Nishikido Ryo.*yey*

Drama ini  berjudul "Yorozu Uranaidokoro Onmyoya e Yokoso" atau Welcome to Fortune-Telling Onmyo Shopyang diangkat dari sebuah novel karya Amano Shoko. Disini Ryo-kun akan berperan sebagai peramal gadungan yang bernama Abe Shoumei. Sementara Yuri akan berperan sebagai Sawazaki Shunta anak SMA (jadi anak SMA lagi XD) yang bekerja part time pada Abe Shoumei sebagai asistennya XD. 
Drama ini akan tayang 8 Okt (10PM, JST) di Fuji TV.
Dari judulnya seh udah keliatan seru neh XD, semoga ga mengecewakan seperti drama2-nya anak Janiz season ini ^___^  yeah, we'll see then :)

Belajar Menggambar, dimulai dari pohon Apel ^____^

Mungkin terakhir kalinya gue menggambar itu kelas 3 SMA. Dan sekarang gue mau mulai menggambar lagi ^o^ dan dimulai dari menggambar pohon apel XD Gue itu dulunya ga bisa menggambar dan nilai gambar gue dari SD-SMP selalu buruk, paling mentok cuma dapet 70 w_w. Tapi di SMA malah sebaliknya XD nilai gw selalu bagus, 85 atau 90 dan gambar gue sering dipuji sama guru yang bersangkutan. 
Dan kalo ditanya kenapa bisa gitu? kuncinya cuma satu, berusahalah lebih keras dari orang lain lakukan XD

A Song A Week #2

Yo what's up minna!!
Kali ini gue datang beserta postingan A Song A Week ke dua..yey! Untuk postingan kali ini gue kasih sebuah lagu tapi yang gue recomen kali ini bukan lagu versi aslinya melainkan sebuah cover version dari artis youtube idola gue Gamal dan adeknya Audrey yang berjudul Princess of China. 
Sebenarnya lagu ini aslinya milik Coldplay dan Rihanna. Dan gue sebenarnya fans mereka, tapi ntah mengapa untuk lagu yang satu ini gue lebih suka versi Gamal-Audrey, aransemen mereka keren jadi berasa lagu itu lagu mereka, sorry chris XD
Check their video... credit: Gamal1990

I'm Hungry -_-

What should I eat???

I Need Shopping Time

Pertama pengen sepatu yang dari beberapa bulan lalu gue incer...masih ada ga ya?!!! Tapi duitnya udah ke pake buat bagusin Aino gue yang rusak kemaren...huhuhu. 
Kedua pengen kaos turtleneck yang ga polos, kalo bisa warnanya biru.
Ketiga pengen ganti gedget, Aino gue udah selayaknya pensiun! Jaman sekarang orang2 udah pk hp pintar lha gue masih pake hp bodoh -_-
Dan yang gue pengen adalah ini (nunjuk2 gambar di atas) I-Phone 5 with pink case, omg....kawaii! Dari Aino ke I-Phone, berasa naik kasta gue (laugh)

Best and Worst Janiz in AnAn Magz (Annual Edition)

This rank based on my own opinion, so no offense if i put your bias in the worst rank XD So here we go...
The Best 3 are... 1. Matsumoto Jun 2. Ikuta Toma
3. Yamashita Tomohisa
The Worst 2 are... 1. Taisuke Fujigaya  2. Ohkura Tadayoshi
This is the reason why i put taipi and taccyon in the worst list. It's becouse their photoshoot was like gay-ish style!!! And I can't stand for that, i felt like want to throw up seeing them -__-
And who do you think will be the first JUMP in AnAn Annual Edition? *wink*

aaa... I hope it will be Keito first ^__^

Yamachii's Date

1st date: Holding hand

 2nd date: Hugging each other
 3rd date: Fist Kiss

4th date: Sleeping together Let's me say this clearly 'just' sleeping together nomaking out!!! my little yuri not yet 20 y.o XD
Enough for being pervy author!!! My pervy mind is pervy *giggle*
Jya na...bye bye

Chinen Potter or Harry Potter?

Who do you think is more cute?

I really love the first Harry Potter when Daniel Redcliff still a cutie baby. He looks like my little cousin named Owen ^o^